Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του Stellantis Communications και ενημερωθείτε για όλα τα νέα

28 Σεπ 2016

Η Fiat Professional στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου 2016 στο Ανόβερο

• Η νέα πλήρης γκάμα της Fiat Professional παρουσιάζεται στη μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή έκθεση για επαγγελματικά και βιομηχανικά οχήματα. • Το best seller Ducato είναι το αστέρι της έκθεσης με πάνω από 2.9 εκατομμύρια πωλήσεις, γιορτάζοντας φέτος την 35η επέτειό του.

Η Fiat Professional στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου 2016 στο Ανόβερο

 

  • Η νέα πλήρης γκάμα της Fiat Professional παρουσιάζεται στη μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή έκθεση για επαγγελματικά και βιομηχανικά οχήματα.
  • Το best seller Ducato είναι το αστέρι της έκθεσης με πάνω από 2.9 εκατομμύρια πωλήσεις, γιορτάζοντας φέτος την 35η επέτειό του.
  • Το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με νέους κινητήρες προδιαγραφών Euro6. Πλέον διατίθεται και σε νέα 9-θεσια επιβατική έκδοση που αποτελεί το σημαντικό βήμα της Fiat Professional στην κατηγορία των Minibus.
  • Σημαντική θέση στην έκθεση έχουν το ευέλικτο Talento και το ακούραστο Fullback. Το δεύτερο παρουσιάζεται στην εκδοχή MXGP με την οποία η μάρκα εμφανίζεται ως επίσημος χορηγός στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM Motocross.
  • Εκτός από τα μοντέλα της μάρκας στην έκθεση παρουσιάζονται και Λύσεις Μετακίνησης: Η δέσμευση της Fiat Professional είναι η μείωση του συνολικού κόστους χρήσης και η προώθηση λύσεων προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών.
  • Βιώσιμη Ανάπτυξη: Η Fiat Professional επαναβεβαιώνει τη δέσμευση της σε περιβαλλοντικά θέματα, παρουσιάζοντας στην έκθεση την πιο πλούσια σειρά σε εκδόσεις CNG που υπάρχει στην κατηγορία, όπως το νέο Fiorino και το Doblò Cargo στην έκδοση Natural Power (βενζίνη/φυσικό αέριο).
  • Τα αξεσουάρ και οι υπηρεσίες Mopar, ειδικά κατασκευασμένα για τους επαγγελματίες, ολοκληρώνουν την παρουσία της Fiat Professional στην έκθεση.

 

Η 66η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου, η πιο σημαντική έκθεση για τα επαγγελματικά και βιομηχανικά αυτοκίνητα στην Ευρώπη, πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στο Ανόβερο. Από τις 22 έως τις 29 Σεπτεμβρίου, η Έκθεση θα προσελκύσει στη γερμανική πόλη τους σημαντικότερους επαγγελματίες και τους κατασκευαστές ανάμεσα στους οποίους και η Fiat Professional, που πάντοτε έπαιζε κομβικό ρόλο στις πωλήσεις των ελαφρών επαγγελματικών αυτοκινήτων.

Στο Ανόβερο η Fiat Professional εκθέτει ολόκληρη την γκάμα της, η οποία ανανεώθηκε σε μόλις δύο χρόνια, προσφέροντας τις σωστές μεταφορικές λύσεις στους πελάτες όλων των κατηγοριών. Τα αυτοκίνητα της Fiat Professional παρέχουν όλους τους τύπους αμαξώματος, δυνατότητες φόρτωσης, μια ολοκληρωμένη επιλογή μεταξονίων, εκδόσεις με διαφορετικά μήκη και ύψη, σε συνδυασμό με κινητήρες υψηλής απόδοσης και διάφορες επιλογές καυσίμου (βενζίνη, πετρέλαιο, υγραέριο και φυσικό αέριο). Επιπλέον, η Fiat Professional δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε "specialities", όπως η μεταφορά επιβατών και οι μετατροπές οχημάτων που αναδεικνύουν την εξαιρετική ευελιξία των μοντέλων της.

Η νέα γκάμα της Fiat Professional ανταποκρίνεται σε όλες τις επαγγελματικές ανάγκες καλύπτοντας το 97% της αγοράς. Παράλληλα, επεκτείνει το δίκτυο διανομέων της, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα των υπηρεσιών και στην πρόσβαση σε νέες αγορές με πραγματικές λύσεις. Αυτά θα δώσουν τη δυνατότητα στη μάρκα να εξισορροπήσει το μερίδιο που κατέχει στην Ευρωπαϊκή αγορά με το αντίστοιχο της Ιταλικής αγοράς και να διπλασιάσει τις πωλήσεις της στην Αφρική και στη Μέση Ανατολή, όπου επεκτείνει το δίκτυό της σε συνεργασία με την Chrysler.

Οι επισκέπτες της έκθεσης μπορούν να δουν από κοντά και την πλήρη γκάμα των αξεσουάρ Mopar, που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητά τους και μπορούν να αποκτηθούν κατά της διάρκεια της αγοράς ή αργότερα. Να σημειωθεί ότι τα δύο μοντέλα της έκθεσης (Ducato και Doblò Cargo) εξοπλίζονται με τον ειδικό εξοπλισμό της Mopar.

 

Ducato

Το αστέρι της γερμανικής έκθεσης είναι το δημοφιλές Ducato, που αποτελεί το best seller της μάρκας για πάνω από 35 χρόνια και την επιλογή 2.9 εκατομμυρίων και πλέον καταναλωτών. Αξίζει να αναφερθεί ότι πάνω από 600.000 οικογένειες έχουν επιλέξει να ταξιδέψουν με τροχόσπιτα κατασκευασμένα σε βάσεις Ducato. Το μοντέλο της Fiat Professional αποτελεί τον αναμφισβήτητο ηγέτη και το σημείο αναφοράς στην κατηγορία του, καθώς το 75% και πλέον των αυτοκινούμενων σήμερα έχουν βάση το Ducato.

Το Ducato έχει φέρει την πραγματική επανάσταση στην κατηγορία του, χάρη στις συνεχείς καινοτομίες που εφαρμόζει. Κατά τη διάρκεια της ιστορίας του έχει ενισχύσει σταδιακά τα χαρακτηριστικά του, ενώ  αποκαλείται "διαμορφωτής τάσεων" καθώς έχει παρουσιάσει 10,000 παραλλαγές σε 80 χώρες παγκοσμίως, το οποίο αποτελεί παγκόσμια επιτυχία. Το μοντέλο ανανεώθηκε το 2014, προσφέροντας περισσότερη τεχνολογία, απόδοση και αξία. Πρόσφατα, εξοπλίστηκε με τη νέα σειρά κινητήρων προδιαγραφών Euro6, εφαρμόζοντας την τεχνολογία LPEGR και SCR.

Οι επισκέπτες μπορούν να γνωρίσουν στο περίπτερο της Fiat Professional τρεις διαφορετικές εκδόσεις Ducato. Το πρώτο είναι το νέο Combi με μακρύ μεταξόνιο και κινητήρα 2.3-λίτρων Multijet2 150 HP, τον καλύτερο στην κατηγορία του σε κατανάλωση και εκπομπές ρύπων. Το συγκεκριμένο μπορεί να φιλοξενήσει άνετα 9 επιβάτες, διαθέτοντας και μεγάλο χώρο αποσκευών (έως 2 μ), τον καλύτερο στην κατηγορία του. Επιπλέον, διαθέτει δερμάτινο τιμόνι, αναρτήσεις ρυθμιζόμενου ύψους, ανεξάρτητο σύστημα θέρμανσης Webasto, αισθητήρες και κάμερα παρκαρίσματος, cruise control και περιοριστή ταχύτητας. Διακρίνεται για το ραφιναρισμένο μεταλλικό γκρι χρώμα, τις ζάντες αλουμινίου 16" και τα καινοτόμα φώτα ημέρας LED.

Μέσα από αυτή την έκδοση παρουσιάζεται μια νέα γκάμα οχημάτων για τη μεταφορά επιβατών που θα ενισχυθεί το 2017 με τα νέα μοντέλα Minibus. Τα μοντέλα αυτά έχουν επανασχεδιαστεί με νέους εσωτερικούς χώρους, νέα εργονομικά καθίσματα, νέο και αποδοτικό σύστημα air conditioning και μια ευρεία γκάμα εξατομικευμένων προτάσεων για μεταφορικές ανάγκες. Το νέο Ducato είναι το ιδανικό όχημα για μεταφορά επιβατών εντός και εκτός πόλης, για προσωπικές ή επαγγελματικές ανάγκες, χάρη στη χαμηλή απόσταση από το έδαφος και στο ευρύχωρο εσωτερικό.

Στην έκθεση του Ανόβερο παρουσιάζεται και ένα γνήσιο σεταρισμένο Ducato σε συνεργασία με το Τεχνικό Τμήμα της Mopar, σε ασημένιο γκρι χρώμα με κινητήρα 2.3-λίτρων Multijet2 150 HP. Πρόκειται για μια έξυπνη και καινοτόμα έκδοση σε συνεργασία με την Mopar, αφιερωμένη στον επαγγελματία, για τον οποίον το αυτοκίνητο αποτελεί τον φυσικό χώρο εργασίας του. Ο εξοπλισμός της περιλαμβάνει σύνθεση με ράφια  για επιπλέον χώρους αποθήκευσης, καθώς και ράφια με συρτάρια και εργαλειοθήκες που μπορούν να τοποθετηθούν και στις δύο πλευρές του αυτοκινήτου.

Μια άλλη έκδοση του Ducato στην έκθεση είναι εξοπλισμένη με βάση cab & flatbed, που επιδεικνύει την εξαιρετική ευελιξία του μοντέλου, το οποίο δανείζει την βάση του σε αμέτρητες μετατροπές. Το όχημα είναι λευκού χρώματος και εξοπλίζεται με έναν κινητήρα 2.3-λίτρων Multijet2 180 HP (Euro 6) και ένα χειροκίνητο 6τάχυτο κιβώτιο. Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται: ζάντες αλουμινίου 16", cruise control και περιοριστής ταχύτητας, δερμάτινο τιμόνι, LED φώτα ημέρας, κάθισμα οδηγού με ελατήρια για επιπλέον άνεση, καθώς και ένα πακέτο Comfort με ραδιόφωνο Uconnect Nav 5'', αισθητήρες βροχής και φώτων, φώτα ομίχλης, αυτόματο σύστημα κλιματισμού, ηλεκτρικοί αναδιπλούμενοι καθρέφτες και συστήματα υποβοήθησης του οδηγού: LDWS (Lane Departure Warning System) και HBR (High Beam Recognition).

 

Fullback

Οι επισκέπτες στο Ανόβερο μπορούν να θαυμάσουν δύο μοντέλα Fullback που είναι εξοπλισμένα με υπερτροφοδοτούμενο πετρελαιοκινητήρα αλουμινίου 2.4-λίτρων 180 HP που συνοδεύεται από τετρακίνηση και χειροκίνητο 6τάχυτο κιβώτιο. Είναι το σύμβολο της νέας γκάμας που εισάγει τη μάρκα σε μια νέα κατηγορία και αποτελεί σημαντικό βήμα της ως παγκόσμια μάρκα. Τα pick up αποτελούν μια από τις σημαντικότερες κατηγορίες στην περιοχής της ΕΜΕΑ, συγκεντρώνοντας το 22% ολόκληρης της αγοράς των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων. Στην Ευρώπη αυτό το ποσοστό αγγίζει το 6% και συνεχώς ανεβαίνει, ενώ στην Αφρική και Μέση Ανατολή αγγίζει το εκπληκτικό ποσοστό του 70%. Συμβαδίζοντας απόλυτα με τις επιταγές της κατηγορίας αναφορικά με τη διαμόρφωση του αμαξώματος, τις διαστάσεις και τους κινητήρες, το "Fullback", ο ακούραστος συνεργάτης της Fiat Professional, δημιουργήθηκε για να δώσει απάντηση σε συγκεκριμένες ανάγκες των επαγγελματιών καταναλωτών. Είναι το κατάλληλο όχημα για όλες τις χρήσεις, χάρη στη μεγάλη ευελιξία του.

Τα βλέμματα τραβά το Fullback που πρόσφατα εμφανίστηκε ως Επίσημο Όχημα στο διάσημο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM Motocross MXGP 2016, όπου η Fiat Professional ήταν Επίσημος Χορηγός σε τρεις αγώνες στο Βέλγιο, στην Ιταλία και στη Μεγάλη Βρετανία. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι η έκδοση "extended cab", που αποτελεί δημιουργική συνεργασία με την Garage Italia Customs. Διαθέτει ένα σπορ σκούρο κάλυμμα που συνδυάζεται με ειδικά χρώματα για να διατηρήσει τα χαρακτηριστικά του motorcross. Ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει: προστατευτικές ποδιές στο κάτω μέρος του αμαξώματος για χρήση off-road, μαύρες ζάντες αλουμινίου 16", μαύρη μάσκα ψυγείου, ειδικά πλευρικά σκαλοπάτια και χαλύβδινη σπορτίβ μπάρα βαμμένη μαύρη η οποία δίνει έμφαση στην σπορτίβ εμφάνιση.

Το δεύτερο μοντέλο της έκθεσης είναι μια "double cab" στην πλούσια έκδοση LX σε λευκό χρώμα αμαξώματος και σκουρόχρωμη καμπίνα. Εξοπλίζεται με κυλινδρικά πλευρικά σκαλοπάτια, προστατευτικές ποδιές στο κάτω μέρος του αμαξώματος για χρήση off-road και ζάντες αλουμινίου 17". Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει αυτόματο σύστημα κλιματισμού και ραδιόφωνο με οθόνη αφής 7" με σύστημα πλοήγησης και κάμερα οπισθοπορείας. Επίσης, το όχημα διαθέτει διάφορα αξεσουάρ με την υπογραφή της Mopar, όπως το λογότυπο στα καπάκια των βαλβίδων, τα υφασμάτινα χαλάκια και η επένδυση στο χώρο αποσκευών.

 

Talento

Τα φώτα της έκθεσης πέφτουν στο νέο Talento, το μοντέλο που αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη των επαγγελματιών στους δρόμους της πόλης και μεγάλες εθνικές οδούς χάρη στη γενναιόδωρη χωρητικότητά του. Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται η εξαιρετική ευελιξία και η δυνατότητα προσαρμογής στις ποικίλες ανάγκες των πελατών. Το συμβολικό του όνομα, κάνοντας αναφορά στο όνομα του αρχαίου νομίσματος, θυμίζει τις έμφυτες ιδιότητες του οχήματος, με έμφαση στην πολυεπίπεδη αξία του που ανταποκρίνεται στη παράδοση της Fiat Professional. Το αποτέλεσμα είναι ένα λειτουργικό όχημα που μεγιστοποιεί την αξία της εργασίας, του χρόνου αλλά και των χρημάτων, καθώς επικεντρώνεται στις πραγματικές ανάγκες των καταναλωτών. Το Talento τοποθετείται μεταξύ Doblò Cargo και Ducato, και επιτρέπει στη Fiat Professional να ανταποκριθεί σε νέα μεγέθη φόρτωσης και διακίνησης, καθώς παρέχει ιδανικές απαντήσεις στην κατηγορία του, διαθέτοντας το ιδανικό σε μέγεθος μεταξόνιο.

Το άνοιγμα του "CargoPlus" που βρίσκεται κάτω από τα καθίσματα των επιβατών επιτρέπει στους επαγγελματίες να μεταφέρουν αντικείμενα μήκους έως και 3,75 μέτρα (4,15 μ για τις εκδόσεις με μακρύ μεταξόνιο). Η εξαιρετική προσβασιμότητα είναι εγγυημένη χάρη στο χαμηλό κατώφλι φόρτωσης των μόλις 552 χλστ. και στο μήκος συρόμενης πόρτας (1030 χλστ και μόλις 100 χλστ από το έδαφος). Επιπλέον ο όγκος φόρτωσης αγγίζει τα 5.2 τ.μ. στην έκδοση με το κοντό μεταξόνιο και 6 τ.μ. στην έκδοση με το μακρύ μεταξόνιο, και τα 8.6 τ.μ. στην έκδοση με το μακρύ μεταξόνιο και υπερυψωμένη οροφή, ενώ στην έκδοση με το κοντό μεταξόνιο μπορεί να μεταφέρει τρεις Ευρωπαλέτες.

Στο Ανόβερο εμφανίζονται δυο εκδόσεις Talento, μια cargo και μια επιβατική έκδοση. Η πρώτη ξεχωρίζει για το παστέλ λευκό χρώμα, τις αλουμινένιες ζάντες 17" σε μαύρο ματ χρώμα και το " Techno Silver" εσωτερικό που περιλαμβάνει μαύρο ταμπλό και διακοσμητικό πίνακα οργάνων σε ασημί απόχρωση, ενώ διακοσμείται με ασημένιες ή χρωμιωμένες λεπτομέρειες. Διατίθεται με τον κινητήρα 1.6 EcoJet S&S TwinTurbo και αποδίδει 125 HP ισχύος και 320 Nm ροπής, ενώ συνεργάζεται με ένα χειροκίνητο 6-τάχυτο κιβώτιο. Ο κινητήρας αυτός είναι βασισμένος στην τεχνολογία Selective Catalytic Reduction (SCR), ένα σύστημα το οποίο οδηγεί στην υποχώρηση των εκπομπών οξειδίων του αζώτου (επιβλαβών για την ανθρώπινη υγεία), με την έγχυση ενός διαλύματος AdBlue® στο καυσαέριο. Το TwinTurbo, από την άλλη, μειώνει τις εκπομπές ρύπων και την κατανάλωση καυσίμου, μειώνοντας παράλληλα και το κόστος χρήσης του αυτοκινήτου.

Το δεύτερο Talento της έκθεσης ξεχωρίζει για το μεταλλικό πράσινο χρώμα και τις δυο συρόμενες πλαϊνές πόρτες, τις ζάντες αλουμινίου 17" σε ματ μαύρο χρώμα και το εσωτερικό "Living Brown". Διατίθεται με τον κινητήρα 1.6 EcoJet S&S TwinTurbo που αποδίδει 145 HP και 340 Nm, ενώ συνδυάζεται με χειροκίνητο 6-ταχυτο κιβώτιο, ενώ όπως και η πρώτη έκδοση της έκθεσης, διαθέτει τεχνολογία SCR και υπερσυμπιεστή 2-σταδίων.

Ο εξοπλισμός των δυο αυτοκινήτων ολοκληρώνεται με αξεσουάρ της Mopar που συμβάλλουν στη λειτουργικότητα τους, όπως καουτσούκ χαλάκια, φώτα καμπίνας LED και ειδική θέση για το smartphone στο ταμπλό.

 

Λύσεις μετακίνησης: Μείωση του Συνολικού κόστους χρήσης, προσαρμοσμένες επιχειρηματικές λύσεις για πελάτες και βιωσιμότητα.

Παράλληλα με τις λύσεις μετακίνησης, η Fiat Professional έχει τον πελάτη στο επίκεντρο, δίνοντας έμφαση στο κόστος χρήσης των μοντέλων και στη βιωσιμότητα. Συγκεκριμένα, τα μοντέλα της διακρίνονται για την υψηλή αξία, την ακαμψία και την ανθεκτικότητά τους, παράλληλα με την αποδοτικότητα,  το χαμηλό κόστος χρήσης και τις μειωμένες τιμές ανταλλακτικών. Έτσι τα επαγγελματικά μοντέλα της Fiat παρουσιάζουν ένα από τα χαμηλότερα επίπεδα κόστους συντήρησης και επισκευής στην κατηγορία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η Fiat Professional έχει δεσμευτεί να προσφέρει βιώσιμες λύσεις στους πελάτες της, με σκοπό τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των οχημάτων της. Δεν είναι τυχαίο ότι, η εταιρεία προσφέρει τη μεγαλύτερη γκάμα επαγγελματικών μοντέλων με φυσικό αέριο, συμβάλλοντας στη διατήρηση της ηγετικής θέσης της FCA στη βιώσιμη ανάπτυξη στην Ευρωπαϊκή αγορά. Από το 1997 έως σήμερα οι πωλήσεις επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων με φυσικό αέριο του Ομίλου έχουν ξεπεράσει τις 700.000.

 

Νέο Fiorino

Ένα άλλο μοντέλο που εμφανίζεται στην έκθεση του Ανόβερο είναι το νέο Fiorino, που αποτελεί την εξέλιξη του μοντέλου που επινόησε την κατηγορία των μικρών van. Το νέο Fiorino είναι το κατάλληλο όχημα για χρήση στην πόλη, ευέλικτο στην κίνηση και εύκολο στο παρκάρισμα, παρουσιάζοντας ανανεωμένη εξωτερική και εσωτερική εμφάνιση. Παρά το γεγονός αυτό, έχει αξιοσημείωτη ικανότητα φόρτωσης μέχρι 2,8 τ.μ.  και μπορεί να μεταφέρει μέχρι 660 κιλά ωφέλιμου φορτίου. Τέλος, το νέο Fiorino είναι το κορυφαίο μοντέλο στην κατηγορία του όσον αφορά την απόδοση, το χαμηλό κόστος χρήσης, την άνεση και τη λειτουργικότητα.

Στην έκθεση παρουσιάζεται μια έκδοση Natural Power με κινητήρα διπλού καυσίμου (βενζίνης/φυσικού αερίου) 1,4-λίτρων 70 HP και αυτονομία 960 χλμ., που αποτελεί την μοναδική λύση στην κατηγορία.

Παράλληλα ο χώρος φόρτωσης αγγίζει τα 2.4 τ.μ. και το ωφέλιμο φορτίο τα 500 κιλά. Στην έκδοση SX, το μοντέλο της έκθεσης εξοπλίζεται με σύστημα κλιματισμού, ραδιόφωνο με οθόνη αφής 5" και ενσωματωμένο Bluetooth και Nav, δερμάτινο τιμόνι με διακόπτες ραδιοφώνου, ζάντες αλουμινίου 15", αισθητήρες παρκαρίσματος και φώτα ομίχλης.

 

Doblò Cargo

Το νεο Doblo Cargo είναι ο απόγονος ενός πετυχημένου μοντέλου που μετρά πάνω από 1,6 εκατομμύρια πωλήσεις από το 2000 έως σήμερα και προσφέρει την ευρύτερη γκάμα εκδόσεων στην κατηγορία του. Στόχος του νέου μοντέλου είναι η παγίωση της ηγετικής θέσης του Ομίλου στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών, η οποία αντιπροσωπεύει περίπου το 25% της συνολικής αγοράς επαγγελματικών στην Ευρώπη. Στα θετικά του στοιχεία συγκαταλέγονται ο κορυφαίος χώρος φόρτωσης (έως 5,4 τ.μ.) και το ωφέλιμο φορτίο (έως 1 τόνο), η υιοθέτηση ανάρτησης Bi-Link και μια ολοκληρωμένη γκάμα κινήτρων Euro6 (υπερτροφοδοτούμενος πετρελαιοκινητήρας, βενζίνης, και βενζίνης/φυσικού αερίου).

Στο Ανόβερο φιλοξενείται μια έκδοση Natural Power διπλού καυσίμου (βενζίνης/φυσικού αερίου) που εγγυάται επιδόσεις εφάμιλλες μιας έκδοσης βενζίνης, προσφέροντας επιπλέον τα οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη του φυσικού αερίου. Συγκεκριμένα, ο κινητήρας 1.4-λίτρων 16V T-JET Natural Power αποδίδει 120 HP και μέγιστη ροπή 206 Nm στις 3000 στροφές. Το Doblò Cargo Natural Power είναι ένα αυτοκίνητο που νοιάζεται για το περιβάλλον και τις ανάγκες μιας οικογένειας. Και σε αυτή την έκδοση, ο χρήσιμος ωφέλιμος χώρος παραμένει ίδιος, καθώς οι κύλινδροι του φυσικού αερίου έχουν τοποθετηθεί κάτω από το δάπεδο του χώρου αποσκευών.

Ο εξοπλισμός του οχήματος περιλαμβάνει αυτόματο σύστημα κλιματισμού, ραδιόφωνο με οθόνη αφής 5''  Nav Live, δερμάτινο τιμόνι με διακόπτες ραδιοφώνου, αισθητήρες παρκαρίσματος και φώτα ομίχλης. Επιπλέον, περιλαμβάνει το πολυ-λειτουργικό ενιαίο εμπρός κάθισμα που παρέχει 3 θέσεις και κρύβει ένα πρακτικό και πλούσιο αποθηκευτικό χώρο κάτω από αυτό. Επιπλέον, η πλάτη της μεσαίας θέσης μπορεί να αναδιπλωθεί και να χρησιμοποιηθεί ως υποβραχιόνιο ή πρακτικός χώρος για ένα έγγραφο, ενώ το κάθισμα του συνοδηγού μπορεί επίσης να αναδιπλωθεί για τη μεταφορά μεγάλων αντικειμένων και να χρησιμοποιηθούν τα μεγάλα άγκιστρα συγκράτησης στο πίσω μέρος του καθίσματος.

Όπως το Ducato, και το Doblò Cargo της έκθεσης έχει σεταριστεί σε συνεργασία με το Τεχνικό Τμήμα της Mopar, διαθέτοντας ολόκληρο εξοπλισμό κατάλληλο για τις ποικίλες ανάγκες των πελατών.

 

 

Άλλα περιεχόμενα

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο.

ΕΓΓΡΑΦΕΊΤΕ ΤΏΡΑ