Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του Stellantis Communications και ενημερωθείτε για όλα τα νέα

23 Μαρ 2017

«Η Θεσσαλονίκη έμαθε Ιταλικά!»

Εγκαίνια της FIAT Κουμαντζιάς Α.Ε. στη Θεσσαλονίκη

«Η Θεσσαλονίκη έμαθε Ιταλικά!»

Εγκαίνια της FIAT Κουμαντζιάς Α.Ε. στη Θεσσαλονίκη

 

Με μια ξεχωριστή ιταλική βραδιά, την Παρασκευή 17 Μαρτίου,  άνοιξε και επίσημα η νέα κάθετη μονάδα της FIAT Κουμαντζιάς Α.Ε. στη Δυτική Θεσσαλονίκη. Συνεργάτες της εταιρείας και γνωστά πρόσωπα της πόλης από τον πολιτικό, καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο παρευρέθηκαν σε αυτήν τη γιορτή  του αυτοκινήτου.

Με ένα ιταλικό welcome drink έγινε η υποδοχή των καλεσμένων στο υπέροχα φωτισμένο γυάλινο κτίριο. Στην είσοδο της έκθεσης τα βλέμματα έκλεψε το FIAT 124 Spider, του οποίου το στυλ ενσαρκώνει τη διαχρονική ομορφιά του προκατόχου του, καθώς και η ειδική έκδοση του FIAT 500 «Riva», που προέκυψε από τη συνεργασία της γνωστής εταιρείας yacht Riva μαζί με τη FIAT. Παρέα σε αυτά τα δύο κομψά οχήματα της Fiat κρατούσαν το off-road Fiat 500 X και το, γνωστό για την ισχυρή του προσωπικότητα, Fiat Tipo.

Τις εντυπώσεις έκλεψε ο μπουφές με ιταλικό «χαρακτήρα»  στον οποίο οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά, και το photobooth, ο ξεχωριστός τρόπος της FIAT Κουμαντζιάς Α.Ε. να συνδέσει το ξεκίνημά της με έναν όμορφο σκοπό. Συγκεκριμένα, με κάθε tag ή share που έκαναν οι καλεσμένοι στη φωτογραφία τους μέσω της σελίδας της FIAT KOUMANTZIAS στο Facebook, η εταιρεία έκανε δωρεά στο ορφανοτροφείο θηλέων Μέλισσα.

Στην υπέροχη αυτή βραδιά, εκτός από τον κ. Χρήστο Κουμαντζιά, Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο, και τον κ. Paulo Carelli, Διευθύνοντα Σύμβουλο της FCA Greece, χαιρετισμό απηύθυνε επίσης ο Ιταλός πρόξενος στη Θεσσαλονίκη και Πρόεδρος του Ελληνοιταλικού Επιμελητηρίου κ. Χρήστος Σαραντόπουλος.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της FCA Greece Paulo Carelli, στον σύντομο χαιρετισμό του, ανέφερε χαρακτηριστικά: "Η FCA Greece συνεχίζει να ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα, εδώ και 30 χρόνια, μέσα από ένα σημαντικό δίκτυο διανομέων, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου συνδυαστικά με μια μοναδική γκάμα μοντέλων. Χάρη στη σημαντική συνεργασία με την ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ Α.Ε., ο Όμιλος ενισχύει περαιτέρω την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη και συνολικά στη Βόρεια Ελλάδα, όπου η Κουμαντζιάς Α.Ε. αποτελεί σημαντικό πυλώνα στον κλάδο του αυτοκινήτου και είναι ιδιαιτέρως γνωστή για την άριστη εξυπηρέτηση πελατών. Η σταθερή πορεία της ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ, τα τελευταία χρόνια και κατά την διάρκεια της οικονομικής κρίσης, αποτελεί για εμάς σημαντικό παράγοντα για την εξασφάλιση μιας επιτυχημένης συνεργασίας!"

 

Άλλα περιεχόμενα

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο.

ΕΓΓΡΑΦΕΊΤΕ ΤΏΡΑ