Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του Stellantis Communications και ενημερωθείτε για όλα τα νέα

12 Ιουν 2018

Ενίσχυση του επιχειρησιακού στόλου της ΔΕΗ με FIAT Fullback Pick-Up 4x4

Με 77 διπλοκάμπινα Fiat Fullback Pick-Up 4x4, ενίσχυσε πρόσφατα τον στόλο της, η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού.

Ενίσχυση του επιχειρησιακού στόλου της ΔΕΗ με FIAT Fullback Pick-Up 4x4

Με 77 διπλοκάμπινα Fiat Fullback Pick-Up 4x4, ενίσχυσε πρόσφατα τον στόλο της, η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού.

Στις  7 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης 77 ολοκαίνουργιων Fiat Fullback από  τον επίσημο διανομέα Fiat Professional Σφακιανάκης ΑΕΒΕ παρουσία και υψηλόβαθμων στελεχών της Εισαγωγικής εταιρίας Fiat Chrysler Automobiles Greece SA.

Η αγορά από τη ΔΕΗ έγινε με σκοπό την άμεση ενίσχυση του υποστηρικτικού έργου των ηλεκτροπαραγωγών μονάδων της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού ανά την Ελλάδα.   

Ο κος Γιώργος Μπακόπουλος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της FCA Greece δήλωσε: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Fiat Professional, η επιλογή της ΔΕΗ, να εμπλουτίσει το εξαιρετικά απαιτητικό και υπό αντίξοες πολλές φορές συνθήκες μεταφορικό/υποστηρικτικό  της έργο, με τα ολοκαίνουργια Pick-Up Fullback. Είμαστε βέβαιοι ότι τα οχήματα αυτά με το κορυφαίο στην κατηγορία σύστημα 4-κίνησης, το εξαιρετικά χαμηλό κόστος χρήσης και την απαράμιλλη ανθεκτικότητα, θα αποτελέσουν πολύτιμους συνεργάτες του εξειδικευμένου προσωπικού του Οργανισμού»

από αριστερά Καυμενάκης Φώτης (Διευθυντής Διαχείρισης Στόλου ΔΕΗ) & Γιώργος Μπακόπουλος (Δ/νων Σύμβουλος FCA Greece)

Το Fullback αποτελεί την πρόταση της Fiat Professional στην κατηγορία των Pick-Up.

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο εργαλείο δουλειάς, που προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις off-road χάρη στο κορυφαίο σύστημα 4x4 Super-Select (με περιστροφικό επιλογέα και τη δυνατότητα κλειδώματος του πίσω διαφορικού αλλά και του κεντρικού). Το Fullback μπορεί να μεταφέρει 1 τόνο ωφέλιμο φορτίο ενώ η ικανότητα ρυμούλκησής του φτάνει τους 3,1 τόνους. 

Με 8ετή εγγύηση και λιανική τιμή από 23.600€, το Fullback, σε αμαξώματα Extended Cab και Double Cab, με αυτόματο ή μηχανικό κιβώτιο και κορυφαίο εξοπλισμό, αποτελεί σήμερα την πιο συμφέρουσα πρόταση στην αγορά των Pick-Up για επαγγελματίες που επιθυμούν να συνδυάζουν το οικογενειακό με το επαγγελματικό τους όχημα.

Το Fiat Fullback είναι ετοιμοπαράδοτο στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων της Fiat Professional με πετρελαιοκινητήρα 2.4lt απόδοσης από 150PS έως 180PS.    

Άλλα περιεχόμενα