Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του Stellantis Communications και ενημερωθείτε για όλα τα νέα

18 Οκτ 2017

Fiat Fullback Cross, η lifestyle πλευρά του pickup: Στην Ελλάδα από 30.390€

Το Fullback Cross, η κορυφαία έκδοση στη γκάμα του pickup της Fiat, συγκεντρώνει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά, τα οποία καλύπτουν τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες για τέτοιου είδους οχήματα.

Fiat Fullback Cross, η lifestyle πλευρά του pickup: Στην Ελλάδα από 30.390€

 

Το Fullback Cross, η κορυφαία έκδοση στη γκάμα του pickup της Fiat, συγκεντρώνει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά, τα οποία καλύπτουν τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες για τέτοιου είδους οχήματα. Διακρίνεται για την ανθεκτικότητα, την ευελιξία και την κορυφαία για την κατηγορία άνεση, ενώ η συγκεκριμένη έκδοση είναι ενισχυμένη με πιο έντονα εξωτερικά χαρακτηριστικά στοιχεία. Διαθέτοντας παράλληλα ένα εντυπωσιακό lifestyle προφίλ, το νέο μοντέλο της Fiat είναι ένα εξαιρετικά λειτουργικό pickup, το οποίο προσφέρεται για καθημερινές μετακινήσεις, αλλά και διάφορες αποδράσεις εκτός πόλης.

 

Συγκεκριμένα, το νέο Fullback Cross διαθέτει αποκλειστικές στιλιστικές λεπτομέρειες, που υποδηλώνουν δυναμισμό, όπως η μαύρη αεροδυναμική σπορ μπάρα, η οποία υπογραμμίζει το προφίλ του μοντέλου και αναδεικνύει την ακόμα πιο κομψή σιλουέτα του. Η επιθετική και σπορ όψη του μοντέλου ενισχύεται περαιτέρω χάρη στη μαύρη ματ απόχρωση που εντοπίζεται σε διάφορα σημεία του αυτοκινήτου όπως στην εμπρός γρίλια, τους καθρέφτες, τις λαβές των θυρών, τους θόλους τροχών και τις ζάντες 17 ιντσών, ενώ με μαύρο χρώμα είναι βαμμένα και τα ιδιαίτερης σχεδίασης πλαϊνά σκαλοπάτια.

 

Το άμεσα αναγνωρίσιμο Fullback Cross συνοδεύεται από πλούσιο βασικό εξοπλισμό, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων προβολείς Bi-Xenon, φώτα ημέρας LED, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, cruise control, δερμάτινα καθίσματα και δερμάτινο τιμόνι. Τα εμπρός καθίσματα είναι θερμαινόμενα, ενώ το κάθισμα του οδηγού ρυθμίζεται ηλεκτρικά. Προαιρετικά διατίθεται το πακέτο Techno, που περιλαμβάνει σύστημα πλοήγησης με οθόνη αφής 7", ραδιόφωνο DAB, CD/MP3 player, Bluetooth και θύρα USB, καθώς και λειτουργία κλειδώματος πίσω διαφορικού. Τέλος, για την ασφάλεια των επιβατών φροντίζουν οι επτά αερόσακοι (συμπεριλαμβανομένου και του αερόσακου για τα γόνατα του οδηγού), το ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας (ESC), το σύστημα ευστάθειας ρυμουλκούμενου TSA (για μεγαλύτερη σταθερότητα κατά την ρυμούλκηση), το σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας (LDW) και το σύστημα υποστήριξης κατά την εκκίνηση σε ανηφόρα.

 

Το Fullback Cross βασίζεται στην εκδοχή double cab, μήκους 5.28 μ., πλάτους 1.81 μ. και ύψους 1.78 μ. Το μεταξόνιο είναι 3.00 μ. Παρά τις μεγάλες διαστάσεις, το Fiat pickup ελίσσεται με ευκολία σε διάφορες συνθήκες, καθώς διαθέτει την καλύτερη διάμετρο κύκλου στροφής στην κατηγορία, μόλις 11.8 μέτρα. Επιπλέον, η κάμερα οπισθοπορείας διατίθεται στον βασικό εξοπλισμό. Το Fullback έχει ικανότητα φόρτωσης 1,100 KG και ελκτική ικανότητα 3,100 KG.

 

Το νέο Fiat Fullback Cross εξοπλίζεται με έναν ισχυρό υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα πετρελαίου 2,4 λίτρων, προδιαγραφών Euro 6 με απόδοση 180 HP και μέγιστη ροπή 430 Nm στις 2500 στροφές, που διακρίνεται για τη μεγάλη ισχύ, αλλά και τα χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης. Ο υποψήφιος αγοραστής έχει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δύο κιβώτια ταχυτήτων, ένα χειροκίνητο 6 σχέσεων ή ένα αυτόματο 5 σχέσεων. Στην αυτόματη έκδοση διατίθενται και χειριστήρια στο τιμόνι, τα οποία  μετατρέπουν την οδήγηση σε μια ακόμα πιο δυναμική και συναρπαστική εμπειρία.

 

Το σύστημα μετάδοσης του Fullback ξεχωρίζει ανάμεσα στους ανταγωνιστές, διαθέτοντας έως και πέντε, εύκολες στη χρήση, ρυθμίσεις. Έτσι, ο οδηγός έχει στη διάθεσή ένα ιδιαίτερο εργαλείο που μπορεί να αντιμετωπίσει με ευκολία κάθε έδαφος. Με το πάτημα ενός κουμπιού, ο οδηγός μπορεί να επιλέξει τη μετάδοση κίνησης στους δύο τροχούς για μεγαλύτερη οικονομία στο καύσιμο, ή την τετρακίνητη μετάδοση. Για πιο απαιτητικά οδοστρώματα, ο οδηγός μπορεί να ασφαλίσει το κεντρικό διαφορικό, τύπου Torsen. Όταν δυσκολεύουν τα πράγματα, μπορεί επίσης να συμπλέξει τις χαμηλές σχέσεις μετάδοσης και την ασφάλιση του πίσω διαφορικού. Η τελευταία δυνατότητα προσφέρεται με το πακέτο Techno.

 

Το Fullback Cross είναι διαθέσιμο στο δίκτυο των επίσημων διανομέων Fiat και Fiat Professional από τα μέσα Οκτωβρίου με τιμές που ξεκινούν από 33.890€ για την έκδοση με το χειροκίνητο κιβώτιο και 36.590€ για την έκδοση με το αυτόματο κιβώτιο. Παράλληλα, σε ισχύ βρίσκεται προωθητική ενέργεια σύμφωνα με την οποία προσφέρεται επιπλέον έκπτωση 3.500€ στις παραπάνω τιμές, καθιστώντας το Fullback Cross την ελκυστικότερη lifestyle πρόταση στη κατηγορία των pick-up.

 

Το μοντέλο θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα στην έκθεση "Van & Truck" (4-6/11), ενώ το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να το δει από κοντά και στην "Aftokinisi Fisikon" (11-19/11).

 

Άλλα περιεχόμενα

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο.

ΕΓΓΡΑΦΕΊΤΕ ΤΏΡΑ