Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του Stellantis Communications και ενημερωθείτε για όλα τα νέα

28 Σεπ 2016

H Fiat Professional στηρίζει τον παγκόσμιο πρωταθλητή Tony Cairoli

Today, on the day of Tony Cairoli's birthday, the Fiat Professional brand celebrates the multiple World Motocross Champion by announcing their sponsorship will run until 2018.

 

Η Fiat Professional γιόρτασε πριν από λίγες ημέρες, μαζί με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Motocross Tony Cairoli ανήμερα των γενεθλίων του, ανακοινώνοντας ότι η χορηγία της θα συνεχιστεί έως το 2018. Ο Σικελός οδηγός θα είναι παρών στην έκθεση του Ανόβερο στις 28 Σεπτεμβρίου για όλους τους φίλους του που θέλουν να τον γνωρίσουν από κοντά. Ο Cairoli θα επισκεφτεί το περίπτερο της Fiat Professional στη σημαντικότερη επαγγελματική έκθεση στην Ευρώπη που πραγματοποιείται μεταξύ 22 και 29 Σεπτεμβρίου στη γερμανική πόλη.

 

Αυτή η αναγνωρισμένου κύρους συνεργασία βασίζεται σε κοινές αξίες όπως το πάθος, η αποφασιστικότητα και ο δυναμισμός. Αυτά είναι τα συστατικά επιτυχίας που συνοδεύουν καθ' όλη τη διάρκεια του 2016, τη μάρκα των επαγγελματικών αυτοκινήτων της FCA. Με τη δύναμη που της δίνουν τα νέα της μοντέλα και πάντα με επίκεντρο τον καταναλωτή, η Fiat Professional είναι αποφασισμένη να ανοίξει νέους δρόμους στην παγκόσμια αγορά.

 

Ο Tony Cairoli, το ίνδαλμα του ιταλικού αθλητισμού, δήλωσε: "Είμαι Ιταλός και η Fiat Professional αντιπροσωπεύει την Ιταλική υπεροχή στον κόσμο της εργασίας και των επαγγελματικών μεταφορών. Τα αυτοκίνητά της έχουν κατασκευαστεί με γνώμονα τον σύγχρονο σχεδιασμό, την στιβαρότητα και την εργονομία. Αυτά τα στοιχεία συνάδουν απόλυτα με τις απαιτήσεις των ανθρώπων που εργάζονται, μεταφέρουν αντικείμενα ή μετακινούνται συνεχώς. Και εμείς στο Motocross ταξιδεύουμε κατά της διάρκεια της σαιζόν στις πίστες όλου του κόσμου, συχνά σε ακραίες συνθήκες. Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που θα εκπροσωπώ μια μάρκα σαν τη Fiat Professional, και θα οδηγώ καθημερινά το νέο μου Fullback για να πηγαίνω για προπόνηση με τη μηχανή μου σε διάφορες πίστες."

 

Η Fiat Professional είναι Επίσημος Συνεργάτης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM Motocross MXGP 2016 και Χορηγός Τίτλου στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο Βέλγιο, στην Ιταλία και στη Μεγάλη Βρετανία. Σε αυτό το πρωτάθλημα ο Cairoli έχει στεφθεί οχτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, ενώ βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 647 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα, παρά το δύσκολο ξεκίνημα λόγω τραυματισμού στην αρχή της χρονιάς.

 

Η αποφασιστικότητα και ο δυνατός χαρακτήρας είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του ακούραστου Fullback, του pick up της Fiat Professional. Το Fullback αποτέλεσε το επίσημο όχημα αυτού του συναρπαστικού Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, επιδεικνύοντας σε κάθε αγώνα όλα του τα προτερήματα όσον αφορά τη διαμόρφωση, τις διαστάσεις και τους κινητήρες. Το σύστημα τετρακίνησης του Fullback μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε δύσκολη διαδρομή, όπως και μια μοτοσικλέτα motorcross.

 

Η Fiat Professional ήταν πριν από λίγες ημέρες Χορηγός Παρουσίασής του αγώνα "Motorcross of Nations 2016", όπου ο Tony Cairoli οδήγησε την Ιταλική ομάδα στην πίστα της Maggiora (Novara).  Μερικά Fullback ήταν τα αστέρια της εκδήλωσης του "Motorcross Nation 2016" για το κοινό. Αποτελούσαν τα αυτοκίνητα που μετέφεραν τις αγωνιστικές ομάδες στο Skybox, το σημείο όπου απηύθυναν τον επίσημο χαιρετισμό τους στο κοινό. Παράλληλα, τα Fullback χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της τελετής βράβευσης των νικητών των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων MX2 και MXGP, ενώ την περασμένη Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου συμμετείχαν στην παρέλαση του αμερικανικού Dream Team.

 

Άλλα περιεχόμενα