Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του Stellantis Communications και ενημερωθείτε για όλα τα νέα

27 Ιουν 2018

Νέες προσφορές και χρηματοδοτικά προγράμματα από τη Fiat Professional

Fiat Professional Fiorino, Doblo Cargo, Talento Van, Ducato, Panda Van και Fullback σε νέες χαμηλότερες τιμές

Νέες προσφορές και χρηματοδοτικά προγράμματα από τη Fiat Professional

Fiorino, Doblo Cargo, Talento Van, Ducato, Panda Van και Fullback με πιο ελκυστικές τιμές και τρόπο απόκτησης

 Τα κορυφαία οχήματα της Fiat Professional, από τις 22/6/2018 και μέχρι τις 30/9/2018 διατίθενται σε νέες ασυναγώνιστες τιμές, προς όφελος όλων των επαγγελματιών, οι οποίοι αναζητούν μια ποιοτική και αποδοτική λύση που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες τους. Ταυτόχρονα, παρέχεται άτοκο ή χαμηλότοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα μέσω της FCA Capital, ώστε τα επαγγελματικά οχήματα της Fiat να είναι πιο προσιτά από ποτέ.

 Συγκεκριμένα, όλα τα Van της Fiat Professional πωλούνται πλέον και μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου με έκπτωση 2.500€. Επιπλέον, στο Fullback η έκπτωση ανέρχεται στα 2.000€ για το Extended Cab και στα 3.500€ για το Double Cab.

 Συνδυαστικά με τις εκπτώσεις, προσφέρεται προγράμματα χρηματοδότησης FCA Capital για τα  Doblo Cargo & Fiorino με 36% προκαταβολή, ονομαστικό επιτόκιο 0% (πλέον εισφοράς 0,6%), και αποπληρωμή σε 48 μηνιαίες δόσεις. Αντίστοιχα, για τα Talento Van & Ducato προσφέρεται πρόγραμμα χρηματοδότησης FCA Capital με 50% προκαταβολή, ονομαστικό επιτόκιο 2,9% (πλέον εισφοράς 0,6%), και αποπληρωμή σε 48 μηνιαίες δόσεις.

 Με την ευρεία γκάμα κινητήρων τους, για οικονομία και απόδοση που κάνει τη διαφορά στην καθημερινή εργασία, τον αναβαθμισμένο τους εξοπλισμό, την εξαιρετική οδική συμπεριφορά και την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους, τα μοντέλα της Fiat Professional διαθέτουν ιδιαίτερα  ελκυστική σχέση τιμής και αξίας για τον επαγγελματία που αναζητεί το καλύτερο για την εργασία του.

Τα μοντέλα της Fiat Professional είναι διαθέσιμα στο  επίσημο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων της FCA Greece.

Άλλα περιεχόμενα

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο.

ΕΓΓΡΑΦΕΊΤΕ ΤΏΡΑ