21 Σεπτεμβρίου 2018

Το εργοστάσιο του Sevel στο Val di Sangro έφτασε τα 6εκ. οχήματα

Το εργοστάσιο του Sevel στο Val di Sangro, το σημαντικότερο εργοστάσιο παραγωγής ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη, ξεπέρασε το ορόσημο των 6εκ. οχημάτων. Ένα Fiat Ducato CNG ήταν το αυτοκίνητο που σηματοδότησε αυτή τη σημαντική στιγμή.  

Στο μεγαλύτερο εργοστάσιο επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη, το Sevel στο Val di Sangro (Ιταλία), ένα Ducato CNG αποτέλεσε το όχημα υπ. αριθμών 6.000.000 που πέρασε από τη γραμμή παραγωγής. Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή, η οποία σηματοδοτείται από ένα ξεχωριστό αυτοκίνητο το οποίο αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα των προηγμένων λύσεων που προσφέρει η Fiat Professional. Το Ducato CNG χρησιμοποιώντας για την κίνηση του φυσικό αέριο αποτελεί την ιδανική λύση από πλευράς απόδοσης, οικονομίας, αλλά και πρακτικότητας, αφού οι δεξαμενές αποθήκευσης του αερίου δεν καταλαμβάνουν μέρος του χώρου φόρτωσης, ενώ όπως και στα υπόλοιπα Ducato υπάρχουν πολλαπλές επιλογές εκδόσεων και διαμόρφωσης του αμαξώματος. Στο συγκεκριμένο εργοστάσιο παράγεται το σύνολο των εκδόσεων του Ducato, το οποίο μετά την πρόσφατη προϊοντική αναβάθμιση συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία και στην Ελληνική αγορά.  

Το εργοστάσιο του Sevel στο Val di Sagno ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1981, διαθέτοντας αρχικό δυναμικό 600 εργαζομένων και ημερήσια παραγωγή μόλις 70 οχημάτων. Σήμερα, περίπου 1.200 οχήματα περνούν καθημερινά από τη γραμμή παραγωγής, ενώ οι εργαζόμενοι ξεπερνούν τις 6.400. Παράλληλα το εργοστάσιο φιλοξενεί μία ακαδημία που προσφέρει συνεχή εκπαίδευση στους εργαζόμενους, οι οποίοι γνωρίζουν σε βάθος τις νέες τεχνολογίες που αναβαθμίζουν σημαντικά την ποιότητα παραγωγής, αλλά και τις συνθήκες εργασίας.

 

 

 

 

Τελευταία βίντεο

Σύνθετη αναζήτηση

Αναζήτηση...

Από
Έως
Αναζήτηση

Φωτογραφίες


Download

Συνημμένα αρχεία