Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του Stellantis Communications και ενημερωθείτε για όλα τα νέα

11 Σεπ 2017

Η Fiat Professional γιορτάζει μαζί με τον Τόνι Καιρόλι την κατάκτηση του ένατου τίτλου

Ο Τόνι Καιρόλι είναι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του φετινού συναρπαστικού MXGP FIM Motorcross, έχοντας συγκεντρώσει τους απαραίτητους βαθμούς στον αγώνα του Άσεν (Ολλανδία), δύο αγώνες πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Η Fiat Professional γιορτάζει μαζί με τον Τόνι Καιρόλι την κατάκτηση του ένατου τίτλου

 

Ο Τόνι Καιρόλι είναι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του φετινού συναρπαστικού MXGP FIM Motorcross, έχοντας συγκεντρώσει τους απαραίτητους βαθμούς στον αγώνα του Άσεν (Ολλανδία), δύο αγώνες πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Με εννέα τίτλους στο ενεργητικό του, ο Σικελός αναβάτης γίνεται θρύλος, κατακτώντας την κορυφή σε αυτό το ιδιαίτερα απαιτητικό πρωτάθλημα, πίσω από τον Βέλγο Στέφαν Έβερτς που έχει στεφθεί 10 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής. Η Fiat Professional έχει κάθε λόγο να γιορτάσει μαζί με τον θρύλο του Motorcross. Η ιταλική μάρκα είναι για δεύτερη συνεχή χρονιά Επίσημος Χορηγός του πρωταθλήματος MXGP FIM Motorcross, επιλέγοντας ταυτόχρονα τον Τόνι Καιρόλι ως παγκόσμιο πρεσβευτή της.

 

Ο ατσάλινος χαρακτήρας, η ταχύτητα και η ικανότητα να αντιμετωπίσει με ψυχραιμία τις αντιξοότητες και τα απρόοπτα των αγώνων, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που έκαναν την καριέρα του Τόνι Καιρόλι τόσο μοναδική και τον οδήγησαν στην κορυφή της φετινής σαιζόν, όπου και βρέθηκε ουσιαστικά από την αρχή του πρωταθλήματος. Η ίδια αποφασιστικότητα για την επίτευξη νέων στόχων χαρακτηρίζει και τη Fiat Professional, την πρώτη μάρκα "γεννημένη για επαγγελματίες".

 

Το επίσημο αυτοκίνητο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MXGP FIM Motocross 2017 είναι το δυνατό και  αξιόπιστο Fullback, το ιδανικό όχημα για όλες τις δραστηριότητες. Επιπλέον, το pick-up της Fiat Professional συνοδεύει τον Τόνι Καιρόλι σε όλες τις προπονήσεις του αποδεικνύοντας ότι αποτελεί έναν πιστό «συμπαίκτη» που ενσαρκώνει τη φιλοσοφία της Fiat Professional.

 

Το κοινό που παρακολούθησε τον αγώνα στο Άσεν είχε τη δυνατότητα να δει από κοντά τρία οχήματα από την ολοκληρωμένη γκάμα μοντέλων της Fiat Professional: το ασταμάτητο Fullback σε ειδικά αγωνιστικά χρώματα, μια περιορισμένη έκδοση crew cab του ευέλικτου Talento, καθώς και το νέο Ducato 4x4.

 

Άλλα περιεχόμενα

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο.

ΕΓΓΡΑΦΕΊΤΕ ΤΏΡΑ