Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του Stellantis Communications και ενημερωθείτε για όλα τα νέα

23 Δεκ 2013

Η Fiat Professional κερδίζει τα βραβεία "Green Van Manufacturer Of The Year" και "City Van Of The Year" στο θεσμό "2013 Fleet Van Awards" στο Ηνωμένο Βασίλειο

- H Fiat Professional ανακηρύσσεται "Green Van Manufacturer Of The Year" στα βραβεία "2013 Fleet Van Awards" - Το σημαντικό βραβείο αποτελεί αναγνώριση της επιτυχίας της Fiat Professional στην προσπάθεια μείωσης των εκπομπών CO2 και της βελτίωσης της οικονομίας καυσίμου στην καθημερινή οδήγηση - H Fiat Professional δέχθηκε επίσης έπαινο στην ευρύτερη κατηγορία "Van Manufacturer of the Year" - Το Fiat Fiorino κερδίζει τον τίτλο "City Van of the Year" για δεύτερη συνεχή χρονιά στο θεσμό "2013 Fleet Van Awards"

Η Fiat Professional κερδίζει τα βραβεία "Green Van Manufacturer Of The Year" και "City Van Of The Year" στο θεσμό "2013 Fleet Van Awards" στο Ηνωμένο Βασίλειο

- H Fiat Professional ανακηρύσσεται "Green Van Manufacturer Of The Year" στα βραβεία "2013 Fleet Van Awards"
- Το σημαντικό βραβείο αποτελεί αναγνώριση της επιτυχίας της Fiat Professional στην προσπάθεια μείωσης των εκπομπών CO2 και της βελτίωσης της οικονομίας καυσίμου στην καθημερινή οδήγηση
- H Fiat Professional δέχθηκε επίσης έπαινο στην ευρύτερη κατηγορία "Van Manufacturer of the Year"
- Το Fiat Fiorino κερδίζει τον τίτλο "City Van of the Year" για δεύτερη συνεχή χρονιά στο θεσμό "2013 Fleet Van Awards"

Τα εξαιρετικά προσόντα του Fiat Fiorino για χρήση σε εταιρικούς στόλους αναγνωρίστηκαν ξανά στα ετήσια βραβεία Fleet Van Awards. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Fiat Fiorino κέρδισε τον τίτλο "City Van of the Year" στο θεσμό "2013 Fleet Van Awards", ενώ η Fiat Professional κέρδισε το σημαντικό βραβείο "Green Van Manufacturer Of The Year" για τις συνεχείς προσπάθειές της για μείωση της κατανάλωσης καυσίμου, χαμηλότερες εκπομπές και μείωση της συνολικής επίδρασης των αυτοκινήτων της στο περιβάλλον. H Fiat Professional δέχθηκε επίσης «σημαντικό έπαινο» στην ευρύτερη κατηγορία "Van Manufacturer of the Year", κάτι που σηματοδοτεί όχι μόνο τη σημασία και το εύρος της γκάμας των μοντέλων της, αλλά και τα άλματα που έκανε η εταιρεία, αφουγκραζόμενη τους πελάτες της και ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις τους.

Τα ετήσια βραβεία "Fleet Van Awards" απονέμονται σε αναγνώριση των επιτευγμάτων των κατασκευαστών οχημάτων, των χρηστών εταιρικών στόλων και των προμηθευτών εξαρτημάτων και χαίρουν μεγάλης εκτίμησης από τη βιομηχανία ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων. Η κριτική επιτροπή περιλαμβάνει μέλη των συντακτικών ομάδων των εκδόσεων Fleet News/Fleet Van, όπως και μία ανεξάρτητη ομάδα ειδικών στα βαν. Τα αυτοκίνητα συγκρίνονται με βάση έναν αριθμό κριτηρίων που είναι σημαντικά για τα εταιρικά οχήματα, όπως το φορτίο, η ασφάλεια, η τεχνολογία, τα κόστη χρήσης, η οικονομία στην κατανάλωση, οι εκπομπές ρύπων, η αξιοπιστία και οι υπηρεσίες "after sales" και υποστήριξης που προσφέρονται από τα δίκτυα των εταιρειών. Η άνεση και οι επιδόσεις είναι επίσης σημαντικά κριτήρια για την επιλογή των νικητών.
Σχολιάζοντας την επιτυχία του Fiat Fiorino, η κριτική επιτροπή επισήμανε: «Τα βαν είναι το πάθος της Fiat, ειδικά τα μικρά μοντέλα, για τα οποία προσφέρει εξαιρετική υποστήριξη και μια δυνατή εγγύηση. Το συνολικό πακέτο που προσφέρεται για το Fiat Fiorino είναι εντυπωσιακό. Είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για τον οδηγό, ισχυρές υπολειμματικές αξίες και καλό φορτίο. Η Fiat άκουσε τί χρειάζονται οι εταιρικοί στόλοι από τα βαν αυτού του μεγέθους και το προσέφερε.» Το Fiat Ducato δέχθηκε επίσης «σημαντικό έπαινο» στην κατηγορία "Large Van of the Year".

Αναφερόμενη στην απόφαση να απονεμηθεί το βραβείο "Green Van Manufacturer Of The Year" στη Fiat Professional, η κριτική επιτροπή σημείωσε: «Η Fiat επικεντρώθηκε στην πρακτική εφαρμογή της τεχνολογίας για να εξασφαλίσει την ελάχιστη δυνατή χρήση ορυκτών καυσίμων από τα αυτοκίνητά της. Από τους αποδοτικούς κινητήρες MultiJet II μέχρι την τεχνολογία τηλεματικής Blue&Me που διαχειρίζεται τη συμπεριφορά του οδηγού, η Fiat εξοπλίζει τα αυτοκίνητά της με τα απαιτούμενα εργαλεία για να αφήσουν το δικό τους στίγμα στην προσπάθεια για προστασία του περιβάλλοντος».

Ο Sebastiano Fedrigo, Διευθυντής της Fiat Professional UK σχολίασε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την αναγνώριση από τους κριτές του Fleet Van της σκληρής δουλειάς που κάνουμε για να είναι τα αυτοκίνητα της Fiat Professional όσο το δυνατόν πιο φιλικά προς το περιβάλλον -κάτι που όχι απλώς προστατεύει το περιβάλλον, αλλά βοηθάει και στη σημαντική μείωση του κόστους χρήσης, δημιουργώντας ένας σενάριο "win-win" για τους χρήστες των εταιρικών στόλων». Και συνέχισε: «Είμαστε επίσης ενθουσιασμένοι που το Fiat Fiorino κέρδισε τον τίτλο "City Van of the Year" για δεύτερη φορά. Όταν πρωτοπαρουσιάστηκε, επανακαθόρισε τα στάνταρ στην κατηγορία του κι εξακολουθεί να προσφέρει στους πελάτες ένα πετυχημένο συνδυασμό πρακτικότητας, άνεσης, αξιοπιστίας και οικονομίας».

Αθήνα,
23/12/2013
ΔΕ/4212